Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports, General Roben 600 metres de cable de coure de l’Anella Mediterrània: imprevistos i problemes a menys...

Comentaris (0) /

Escrit per:

El recorregut que ha dut Tarragona fins a l’organització dels Jocs Mediterranis no ha estat un camí de roses precisament. Als problemes coneguts i explicats des d’aquest mitjà —bàsicament l’ajornament de la cita un any, del 2017 al 2018, un fet inèdit en la història de l’esport mundial— s’uneixen ara els imprevistos en el tram final en el compte enrere a la inauguració de la cita olímpica, el pròxim divendres…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *