Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports, General Tarragona 2018 necessita una altra piscina i demana novament al Ploms la seva: la història...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Els Jocs Mediterranis viuen en un estrès constant. El rellotge marca inexorablement el pas dels segons, dels minuts i les hores i cada dia apareixen novetats que demostren que la cita olímpica, lluny d’estar sota control per part dels organitzadors, viu en un neguit continu tot i haver-se ajornat un any —un fet inèdit en la història de l’esport mundial—. Fa tres setmanes membres del cos tècnic de Tarragona 2018…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *