Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Esports La prepotència, les mentides i les cortines de fum de l’ajornament dels Jocs Mediterranis Tarragona...

Comentaris (2) /

Escrit per:

Fa una setmana, dilluns 7 de novembre del 2016, va ser un dia trist per a Tarragona. Per primera vegada a la història una ciutat decidia ajornar oficialment una competició esportiva internacional per motius econòmics. Només s’havien produït tres ajornaments fins al moment, tots per motius meteorològics o conflicte armat: els Jocs Centroamericans i del Carib 1934 es van ajornar a 1935 per un temporal, els Jocs Centroamericans i del…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

2 Responses to " La prepotència, les mentides i les cortines de fum de l’ajornament dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 "

  1. Albert Ramos ha dit:

    molt clarificador, gràcies a articles com aquest veiem quin tious de personal ens governa i es gasta els nostres impostos, felicitats i endavant.

  2. salvador vidal gisbert ha dit:

    extraordinari article,fa dos nays que segueixo aquest jocs es nefasta ¿que faran amb el merchaidesing” 500,000,00 ¿a la brosa? i tota la logistica hotels,transport, i la supusada venta de entrades?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *