Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat El jutjat investiga la regidora Begoña Floria i Aparcaments Municipals arran d’un article de Porta...

Comentaris (0) /

Escrit per:

La regidora Begoña Floria s’enfronta a una nova amenaça judicial després del cas Inipro pel qual està acusada de cinc delictes. Ara, el jutjat d’instrucció número 4 de Tarragona té sobre la taula el cas del coaching destapat per Porta Enrere en un article que es va publicar fa un any (el 18 d’octubre del 2017) i que va provocar que el grup de la CUP al consistori tarragoní decidís…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *