Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Esports, General L’Ajuntament i la Fundació Tarragona 2017 recorren al TSJC per no entregar a Porta Enrere...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Som una fundació de dret públic i cada euro que nosaltres ingressem ha de ser realment obert, transparent i disponible perquè qualsevol persona ho pugui confirmar […] Quan se’ns diu que nosaltres no som transparents, nosaltres neguem ‘la major’, quan es diu que fem una gestió poc transparent i opaca, neguem ‘la major’», deia literalment Javier Villamayor, comissionat dels Jocs Mediterranis, en la roda de premsa de presentació dels comptes…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *