Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General Tarragona deixa de recaptar més de 4,3 milions d’euros anuals en concepte d’IBI: els immobles...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«La ciutat de Tarragona és la capital de província amb l’Impost de Béns Immobles (IBI) més alt d’Espanya. Té un tipus de gravamen del 0,953% [pel que fa a finques urbanes, en el cas de les rústiques és del 0,599%], recaptant 398,7 euros per habitant. El percentatge de Barcelona és d’un 0,75%, mentre que el de Madrid és d’un 0,51%», explicava el diari Més en una informació del 3 de…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *