Contacte: redaccio@portaenrere.cat

General, Món L’última frontera contra la corrupció: el Parlament Europeu debat la protecció dels whistleblowers (alertadors); el...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Els dolents estan guanyant». Una ombra de pessimisme plana de fa anys sobre un grup de persones que sovint resten en l’anonimat per a gran part de la societat però que, en realitat, haurien de ser considerades heroïnes. Persones que fan una tasca increïble per acabar amb la injustícia i, sobretot, amb la corrupció allà on es troben. No es tracta de persones formades específicament en la matèria per a…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *