Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni Un informe de Patrimoni Històric qualifica d’«agressió» la instal·lació d’una barana a les Escales d’Arbós,...

Comentaris (0) /

Escrit per:

La barana que la Brigada d’Intervenció Ràpida (BIR) de l’Ajuntament de Tarragona va instal·lar a les Escales d’Arbós fa poc més de tres mesos podria tenir les hores comptades. Deixant de banda el mal estat de la mateixa tot i ser un element molt nou —la barana està doblegada en la part superior i branda només agafar-la, demostrant poca estabilitat i solidesa—, un informe tècnic del departament de Patrimoni Històric…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Has perdut la teva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *