Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General El Patronat de Turisme paga per promocionar l’obtenció d’un premi de dubtós prestigi i del...

Comentaris (0) /

Escrit per:

El Patronat de Turisme de Tarragona va rebre, segons va anunciar en el seu compte de twitter, el premi a la millor destinació arquitectònica europea de l’any 2018 «en reconeixement al seu patrimoni romà, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO l’any 2000», tal com ampliava una nota de premsa enviada per l’Ajuntament de Tarragona als mitjans de comunicació i publicada al web del consistori el 24 d’agost de l’any passat.…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *