Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni Jordi Tresserras, vicepresident d’ICOMOS Espanya: «El rovell de l’estructura de ferro del teatre romà tenyeix...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Ahir al matí, un inspector de l’International Council of Monuments and Sites (ICOMOS), l’òrgan assessor de la UNESCO —cal recordar que el conjunt monumental de Tàrraco va ser declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat l’any 2000—, que avalua i atorga les distincions de patrimoni, va visitar Tarragona arran d’una denúncia d’un ciutadà sobre la intervenció que s’ha fet sobre les voltes de les graderies del circ romà que es troben…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *