Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni Els informes tècnics consideren «perillós i inestable» el cel ras del Teatre Tarragona: l’estructura de...

Comentaris (0) /

Escrit per:

La nit del 15 al 16 de febrer passat el Teatre Tarragona va patir un despreniment d’una part del sostre fals de guix i cartró que l’han mantingut tancat des d’aleshores. Tota una secció transversal del cel ras (o sostre fals) de 41 metres quadrats de la sala principal de l’edifici va caure sobre el pati de butaques provocant una gran destrossa. L’incident, que afortunadament va succeir quan el teatre…

Porta Enrere és un mitjà que no rep publicitat institucional ni privada perquè podria influir en els nostres continguts. Per fer possible el periodisme d'investigació independent cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Has perdut la teva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *