Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni, General Un informe tècnic encarregat per l’Ajuntament de Tarragona assegura que l’estat actual de l’amfiteatre romà...

Comentaris (0) /

Escrit per:

L’amfiteatre romà de Tarragona es troba en una situació molt delicada. Un ampli estudi encarregat per l’Ajuntament de la ciutat i al qual ha tingut accés Porta Enrere demostra que l’estat del monument és molt greu fins al punt, segons l’informe, de posar «en perill la seguretat de les persones i la conservació del valor patrimonial del monument». El document, amb data d’agost del 2019, duu per títol Estudi i…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *