Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports L’auditoria demostra que la Fundació Tarragona 2017 es troba pràcticament en fallida

Comentaris (0) /

Escrit per:

«El Patronat és conscient que no s’ha aconseguit tot el finançament necessari per cobrir les despeses d’organització dels Jocs, únic objecte de la Fundació». Jaqueline Marianne Rijnsburger, auditora dels comptes de la Fundació Tarragona 2017, encarregada d’organitzar els Jocs Mediterranis, ho diu ben clar: la Fundació ha fallat en el seu objectiu de trobar els diners necessaris per poder cobrir les despeses organitzatives dels Jocs i s’haurà de remetre o…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *