Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat El Rancho Grande, una història de violència al barri del Serrallo de Tarragona

Comentaris (0) /

Escrit per:

És fosc com la gola del llop. No se sent ni una ànima en tot l’edifici, però és la calma que acostuma a precedir a la tempesta al Rancho Grande. Aquest immoble, situat al carrer Sant Andreu número 2, és l’epicentre de tots els problemes d’un barri, el Serrallo, que té dues cares ben diferenciades, com el Doctor Jeckill i Mister Hyde, a només uns metres de distància. La façana…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *