Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General La Fundació Smart City dedica el 44% del seu pressupost a pagar dos treballadors, un...

Comentaris (1) /

Escrit per:

«Tanco una etapa de servei públic per iniciar-ne una altra en el sector privat que espero que sigui tant o més enriquidora que la que deixo», deia Gustavo Cuadrado, cap de gabinet de l’alcalde Ballesteros el 26 d’octubre del 2015 quan va decidir abandonar el càrrec després de vuit anys. Cuadrado va dimitir aleshores de forma fulminant coincidint amb la detenció de l’exgerent de l’Institut Municipal de Serveis Socials pel…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

One Response to " La Fundació Smart City dedica el 44% del seu pressupost a pagar dos treballadors, un d’ells Gustavo Cuadrado, antic cap de gabinet de Ballesteros i acusat pel cas Inipro "

  1. Oriol Montesó Llaó ha dit:

    Mel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *