Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports, General Negocis, diner negre i alcohol als camps de futbol municipals de Tarragona: radiografia d’un desgavell...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Els clubs ens hem aprofitat de l’Ajuntament perquè hem fet el que hem volgut amb els camps de futbol». Aquesta frase de Pablo Pedro González, president del CD La Floresta, resumeix clarament quina ha estat la situació en aquests equipaments municipals les últimes dècades. Fins ara, els vuit camps de futbol de la ciutat (La Floresta, Campclar, Bonavista, Torreforta, La Granja, Icomar, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador)…

Porta Enrere és un mitjà que no rep publicitat institucional ni privada perquè podria influir en els nostres continguts. Per fer possible el periodisme d'investigació independent cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Has perdut la teva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *