Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni Revenda, desídia i absència de control en la recaptació de diners públics: el perquè de...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Els diferents recintes no disposen d’elements mecànics de control d’accessos que validin les entrades amb el risc que això comporta». Aquesta frase correspon a un dels punts d’un decret municipal de la regidoria d’Economia i Hisenda que duu el títol «Eliminació del cobrament en efectiu de la venda d’entrades de Museus i Recintes Històrics» al qual ha tingut accés Porta Enrere i que fa referència a la decisió del consistori…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *