Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General Begoña Floria declara com a investigada en el cas del coaching: la trama d’una contractació...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«La política a través dels jutjats és una mala praxis. Aquest és un govern honest, les coses s’han fet bé», deia ahir Begoña Floria, tinenta d’alcalde i regidora de Festes, Cultura i Patrimoni de L’Ajuntament de Tarragona en una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona. Floria, que també és la portaveu del Grup Municipal del PSC al consistori, responia així al periodista quan aquest li preguntava pel cas Inipro, pel…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *