Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General El jutjat investiga la gestió que fa Espimsa de l’aparcament del mercat de Bonavista arran...

Comentaris (0) /

Escrit per:

El jutjat d’instrucció número 4 de Tarragona ha demanat a l’Ajuntament de Tarragona informació i documentació sobre la gestió que fa l’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Empresarials S.A. (Espimsa) del pàrquing de pagament que hi ha tot just al costat del mercat de Bonavista que es fa cada diumenge en aquest barri tarragoní. El requeriment del jutjat es fa arran d’una denúncia interposada per un ciutadà, Juan Antonio Heredia,…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *