Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General El pas de Masterchef Celebrity per Tarragona deixa una factura de gairebé 48.000 euros al...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Volem que la prova d’avui sigui un homenatge als Jocs Mediterranis i a l’esperit de sacrifici i superació de tots els esportistes», deia Pepe Rodríguez, un dels tres membres del jurat del programa Masterchef Celebrity des de l’arena de l’amfiteatre de Tarragona. L’objectiu del Patronat de Turisme, impulsor perquè aquest reality show de Televisión Española aterrés a Tarragona, era promocionar la ciutat arreu de l’Estat però, sobretot, promocionar també els…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *