Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General L’Ajuntament va pagar la defensa de l’excap de gabinet Gustavo Cuadrado pel cas Inipro mesos...

Comentaris (0) /

Escrit per:

El 4 de maig del 2016 la Guàrdia Civil detenia Gustavo Cuadrado, excap de gabinet de Josep Fèlix Ballesteros, dins del cas Inipro. Cuadrado havia dimitit inesperadament mesos enrere, el 26 d’octubre del 2015 tot coincidint amb la detenció de l’exgerent de l’Institut Municipal de Serveis Socials Antonio Muñoz pel mateix cas. El fins aleshores cap de gabinet de l’Ajuntament de Tarragona va justificar llavors la seva marxa després de…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *