Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni, General L’arquitecte responsable de l’informe de l’amfiteatre ja va advertir l’Ajuntament de situacions «d’alt risc per...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«El 10 de setembre va arribar un informe a l’Ajuntament en relació amb l’amfiteatre on s’explica que hi ha una situació d’urgència, no d’emergència, és a dir, que no s’ha d’actuar d’avui per demà, sinó com més aviat millor perquè hi ha un potencial perill per a les persones». Aquestes paraules corresponen a l’inici de la intervenció del regidor de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, que va comparèixer…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *