Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General El consell d’administració d’Espimsa sotmetrà a votació l’acomiadament de l’actual gerent Isidre Prunor la setmana...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Els dies d’Isidre Prunor al capdavant de l’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals S.A. (Espimsa), podrien estar comptats. Segons ha pogut saber Porta Enrere, el consell d’administració d’aquesta empresa municipal té previst sotmetre a votació l’acomiadament de l’actual gerent d’Espimsa en la seva reunió de la setmana vinent i això podria suposar el final  d’una figura controvertida que fa més de 25 anys que ostenta el càrrec. Prunor és…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *