Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General El gerent d’Espimsa, amb un sou anual de gairebé 140.000 euros, va gastar 20.000 euros...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Tothom sap que la seva oficina no estava a la seu d’Espimsa, sinó al restaurant Barquet, on feia totes les reunions». Isidre Prunor és el gerent de l’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals S.A. (Espimsa) de fa anys. Espimsa, segons la definició que fa el mateix Ajuntament de Tarragona, “és una empresa 100% municipal creada amb la voluntat de gestionar serveis públics del municipi relacionats amb el comerç periòdic…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *