Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports La fallida celebració del campionat de bàsquet 3×3 a Tarragona posa al descobert la gestió...

Comentaris (0) /

Escrit per:

El projecte que havia de dur a Tarragona una de les proves del circuit de bàsquet “3×3 Series” el mes de juliol passat va ser un dels primers cavalls de batalla de l’equip govern municipal sortint, el PSC, contra el nou, encapçalat per ERC. Els republicans es van negar a formalitzar el projecte al·legant falta de consignació pressupostària d’una iniciativa que havia de dur a la ciutat un campionat d’aquesta…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *