Contacte: redaccio@portaenrere.cat

General, Medi Ambient «No vull activar les sirenes perquè aleshores jo quedaria malament»: el paper de l’alcalde de...

Comentaris (0) /

Escrit per:

La ressaca que l’accident d’Iqoxe ha deixat al Camp de Tarragona tardarà a esvair-se. A banda de la investigació judicial arran de l’esmentat incident que va provocar tres víctimes mortals i un bon esglai per a la població, hi ha moltes preguntes sense resposta. A Porta Enrere en vam contestar una —potser la més important de totes— que havia passat gairebé desapercebuda els dies posteriors a l’accident: hi havia núvol…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *