Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Medi Ambient «Si visqués al Camp de Tarragona estaria molt preocupat, no es podia dir que no...

Comentaris (1) /

Escrit per:

Quan encara no fa un mes que es va produir l’accident més greu en la història de la indústria química de Tarragona, el focus mediàtic, social i polític ha passat de puntetes per la que hauria de ser la principal preocupació en un incident d’aquesta mena, la contaminació i, en canvi, s’ha desplaçat de seguida cap a dos efectes col·laterals —greus— d’una explosió i posterior incendi que va causar la…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *