Contacte: redaccio@portaenrere.cat

General, Medi Ambient La URV estudiarà la vulnerabilitat al coronavirus de la població que viu exposada a una...

Comentaris (0) /

Escrit per:

El món s’atura. Un petit organisme, invisible a simple vista i només detectable a través de microscopis mèdics ha posat en estat d’alarma mig planeta i l’altre mig està a punt de fer-ho. L’aparició del coronavirus —aquesta és la tipologia de l’organisme, que ha servit per a anomenar-lo popularment— està posant a prova la capacitat de resposta dels governs dels estats més poderosos del món per fer front a una…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *