Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports, General El Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis va regalar més del doble d’entrades (60.950) de les...

Comentaris (1) /

Escrit per:

El matí del 22 de juny del 2018, dia de la inauguració dels Jocs Mediterranis de Tarragona, l’aleshores alcalde de la ciutat i president del comitè organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, assegurava al programa radiofònic El món a RAC-1 que només quedaven 10 o 12 entrades a la venda per a la cerimònia d’inauguració que es feia aquell vespre. Les imatges en directe van demostrar que aquella afirmació matinal…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *