Contacte: redaccio@portaenrere.cat

General, Medi Ambient La planta U-3200 d’Iqoxe no tenia la llicència de primera ocupació en el moment de...

Comentaris (0) /

Escrit per:

La Generalitat de Catalunya i l’empresa Iqoxe van anunciar ahir, mitjançant els respectius comunicats de premsa, que el departament d’Empresa i Coneixement de l’administració catalana havia decidit aixecar la suspensió d’activitat de la planta U-3200 d’una fàbrica, Iqoxe, que el 14 de gener de l’any passat va ser la protagonista de l’accident més greu de la història de la indústria petroquímica de Tarragona. Aquell accident, que va deixar tres morts,…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *