Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports, General Tarragona 2018 ofereix entrades gratis als socis del CN Tàrraco a canvi d’utilitzar la seva...

Comentaris (0) /

Escrit per:

La fluixa presència de públic a les graderies després del primer cap de setmana de competició als Jocs Mediterranis ha forçat el Comitè Organitzador a prendre mesures dràstiques per tal de paliar una situació que deixa en evidència la gestió feta fins ara. Així, els socis del CN Tàrraco podran aconseguir fins a quatre entrades cadascú per assistir a les proves de natació que finalitzen avui i pels partits de…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *