Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat Els viatges de Ballesteros amb diners públics: el paper del seu principal acompanyant, el regidor...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Sembla evident que el senyor Pisarello ha aprofitat el viatge oficial per fer també les seves vacances. Demanarem saber quins conceptes del viatge s’han pagat amb diners de l’Ajuntament», deia la portaveu del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Carmen Andrés, en relació amb una informació publicada pel diari El País en què s’afirmava que el primer tinent d’alcalde de la ciutat comptal (Gerardo Pisarello, del partit Barcelona En Comú) havia…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Has perdut la teva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *