Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General EMATSA recorre al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per no entregar la informació pública...

Comentaris (0) /

Escrit per:

I ja van tres. L’opacitat i l’obstrucció a l’accés a la informació pública de l’Ajuntament de Tarragona i d’algunes entitats municipals va a l’alça i avui s’ha viscut un nou capítol. Segons ha pogut saber Porta Enrere, l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona S.A. (EMATSA), participada majoritàriament per l’Ajuntament de Tarragona (51%) i per Sorea, del grup Agbar, (49%), ha decidit interposar un recurs contenciós administratiu al Tribunal Superior de…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *