Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Medi Ambient L’accident químic a la Pobla de Mafumet deixa al descobert la descoordinació a l’hora d’informar...

Comentaris (0) /

Escrit per:

La fuita d’amoníac el passat divendres 31 de maig a la planta que Carburos Metálicos té al municipi de la Pobla de Mafumet ha posat en evidència la descoordinació entre els diferents actors implicats a l’hora d’informar a la societat i donar-li les instruccions pertinents en casos d’accident químic. El vessament, que va provocar la mort d’un dels treballadors de l’empresa i ferides greus en un altre (va ser evacuat…

Porta Enrere és un mitjà que no rep publicitat institucional ni privada perquè podria influir en els nostres continguts. Per fer possible el periodisme d'investigació independent cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Has perdut la teva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *