Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni, General L’assegurança no es fa càrrec de la reparació del cel ras del Teatre Tarragona: l’accidentada...

Comentaris (0) /

Escrit per:

La caiguda del fals sostre la nit del 15 al 16 de febrer d’enguany ha estat el penúltim capítol de la història de despropòsits d’un equipament cultural, el Teatre Tarragona, que viu el seu particular via crucis des que es va decidir construir-lo. De fet, tot el que podia sortir malament en aquest edifici ha sortit malament i els incidents, ensurts i maldecaps no s’han acabat perquè és un projecte…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *