Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat «Hi havia ordres polítiques de no investigar com es gestionaven els locals cedits a les...

Comentaris (0) /

Escrit per:

L’Ajuntament de Tarragona ha estat còmplice del caos existent en els locals de propietat pública municipal que el consistori cedeix a les entitats. I és més, ha estat el principal instigador. La batllia, que té cedits més de 70 locals a diferents clubs, associacions o organitzacions de la ciutat entre baixos, edificis i parts d’immobles (com l’antiga facultat de Lletres de la Plaça Imperial Tàrraco), ha estat anys i panys…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *