Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat L’Ajuntament admet que no té cap control sobre els locals cedits gratuïtament a entitats i...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Ens sentim enganyats i menyspreats per l’Ajuntament de Tarragona. Durant anys hem pagat uns diners a una associació de veïns que legalment no podia cobrar-nos per l’espai que ocupàvem i ara el consistori, en lloc de sancionar l’esmentada associació, ens deixa a nosaltres al carrer. El món al revés». Albert Ruiz, president del Club Diògenes, està indignat. Aquesta associació sense ànim de lucre creada l’any 2012 amb l’objectiu de fomentar…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *