Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General, Medi Ambient El jutge desestima les al·legacions de l’Ajuntament i admet a tràmit una demanda que sol·licita...

Comentaris (0) /

Escrit per:

El mercat de Bonavista corre perill. El jutjat contenciós administratiu número 1 de Tarragona ha admès a tràmit una demanda que sol·licita el tancament del mercat perquè aquest no compleix amb el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que es va aprovar l’any 2013. Segons el document al qual ha tingut accés Porta Enrere, la demanda, presentada el 9 de desembre de l’any passat, incideix en què la celebració del mercat…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *