Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Medi Ambient Un estudi de la URV apunta que la població de la demarcació de Tarragona que...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Fa mig any era una només una hipòtesi però ara es va confirmant de mica en mica. La teoria que alguns científics havien plantejat mesos enrere sobre el fet que viure en un entorn contaminat ambientalment podria ser un agreujant pels malalts de la Covid-19 va prenent forma a còpia d’estudis d’arreu del món. Un d’aquests és el que va fer la Universitat Rovira i Virgili durant els mesos de…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *