Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Medi Ambient El TSJC tomba el recurs de Repsol que s’oposava al control de les emissions difuses...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Un pas endavant a l’hora de conèixer la contaminació de l’activitat industrial del Camp de Tarragona, especialment en el sector petroquímic. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs contenciós administratiu de Repsol contra la resolució de la renovació de l’autorització ambiental feta pel departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya l’1 d’octubre del 2015. L’empresa petroliera havia demanat que s’anul·lessin dos apartats…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *