Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Esports El COE convoca una reunió urgent per tractar el futur de Tarragona 2018: la possible...

Comentaris (0) /

Escrit per:

El moment polític i social que es viu a Catalunya arran de la convocatòria i posterior execució del referèndum d’autodeterminació que es va celebrar el passat 1 d’octubre, amb fortes càrregues policials incloses, ha activat els senyals d’alarma al Comité Olímpico Español (COE) pel que fa als Jocs Mediterranis que s’han de celebrar a Tarragona del 22 de juny a l’1 de juliol del 2018. Segons ha pogut saber Porta…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *