Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Esports L’Ajuntament ordena retirar els recursos que les empreses municipals havien presentat al TSJC per evitar...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Els recursos presentats per vuit empreses municipals al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per evitar que Porta Enrere accedís a la documentació oficial sobre els pagaments fets al Gimnàstic de Tarragona en els últims 25 anys han estat retirats. El nou equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona va confirmar a Porta Enrere al poc de prendre possessió de l’alcaldia que ordenaria la retirada d’uns recursos que impedien…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *