Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports, General La Fundació Tarragona 2017 va assumir gairebé un milió d’euros de deute de la seva...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Tres dies abans de la inauguració dels Jocs Mediterranis, el 19 de juny del 2018, el Patronat de la Fundació Tarragona 2017, ens organitzador de l’esdeveniment esportiu, va decidir aprovar per majoria l’assumpció del deute de l’entitat que havia estat la seva predecessora en la cursa per organitzar els Jocs, l’Associació per a la Promoció de la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis 2017. En aquella reunió celebrada a la…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *