Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Esports, General Intervenció va detectar greus deficiències en el control financer de la Fundació Tarragona 2017 pocs...

Comentaris (0) /

Escrit per:

La situació econòmica de la Fundació Tarragona 2017, encarregada de l’organització dels Jocs Mediterranis, va despertar els recels de l’àrea d’Intervenció General de l’Ajuntament de Tarragona (IGAT) pocs mesos abans de la inauguració de la cita olímpica. Tal com ha pogut comprovar Porta Enrere, l’IGAT va fer un informe preocupant sobre com s’havia dut el control financer de l’esmentada Fundació com a mínim durant l’any 2016, i així ho va…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *