Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni, General Un corb mort a la porta de casa com a amenaça: pràctiques mafioses i interessos...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Les excavacions arqueològiques van permetre exhumar una font romana de grans dimensions (Font dels Lleons) […] Cal dir que són les troballes més importants de l’arqueologia tarraconense en els últims 25 anys». Aquest és un fragment d’un informe signat per l’aleshores director del Museu d’Història de Tarragona, Lluís Balart, i l’arqueòleg municipal, Joan Menchon, el 22 de maig del 2012 on es valorava la importància d’unes restes romanes trobades en…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *