Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General Factures falses, tractes de favor, restaurants i clientelisme: l’ús de Tarragona Ràdio amb finalitats polítiques

Comentaris (0) /

Escrit per:

L’abril de l’any passat, una notícia va sacsejar l’aparent tranquil·litat de l’emissora pública, Tarragona Ràdio. L’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació (EMMCT), entitat que gestiona la ràdio, feia públic que havia detectat una sèrie d’irregularitats comptables provocades per una treballadora i havia decidit dur el cas a la fiscalia. Aquesta empleada, amb molts anys d’experiència a l’empresa, era, ni més ni menys, que la cap d’administració, que, segons l’EMMCT, hauria…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *