Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni, General «La gestió del Patrimoni és un fracàs polític»: la Generalitat torna a Foment 75.000 €...

Comentaris (0) /

Escrit per:

La Generalitat va haver de tornar més de 75.000 euros de subvenció que el ministeri de Foment li havia concedit per la intervenció en el teatre romà de Tarragona perquè l’Estat no estava d’acord en la modificació del projecte que es va fer posteriorment a la concessió de l’esmentada ajuda econòmica. Així, dels 197.400,50 euros que Foment va aportar al projecte de la instal·lació de l’estructura metàl·lica que es troba…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *