Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni, General L’informe de la Generalitat adverteix que la volta del Pallol està en risc de col·lapse...

Comentaris (0) /

Escrit per:

L’informe sobre l’estat de l’amfiteatre romà que Porta Enrere va destapar el 19 de setembre ha obert la caixa dels trons sobre l’estat actual del patrimoni històric de Tarragona, especialment pel que fa als monuments inclosos en la declaració de Patrimoni Mundial de la Humanitat de la qual enguany es compleixen 19 anys. Aquell informe, encarregat per l’Ajuntament de Tarragona a l’arquitecte Josep Lluís Serven i que duia per nom…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *