Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General Un informe dels arquitectes municipals denunciava greus deficiències del Jardí Vertical que podien «posar en...

Comentaris (0) /

Escrit per:

El 28 de maig d’enguany, el regidor de Territori de l’Ajuntament de Tarragona Xavi Puig va anunciar que el consistori havia decidit enderrocar el Jardí Vertical, és a dir, el mur de vegetació que ocupa una part de la façana de l’edifici de la Tabacalera des de fa gairebé 10 anys. Puig assegurava que els treballs s’havien adjudicat a una empresa (Plan Consulting Grup S.L.) per valor de 19.500 euros…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *