Contacte: redaccio@portaenrere.cat

General La desigual política de recursos humans de l’Ajuntament de Tarragona: precarietat contra favoritisme, el cas...

Comentaris (0) /

Escrit per:

La polèmica pel nomenament frustrat de qui havia de ser el nou màxim responsable de l’àrea de Cultura a l’Ajuntament de Tarragona ha certificat un problema estructural i històric al consistori tarragoní. La setmana passada, el ple de l’Ajuntament havia d’aprovar la designació de Xavier González, actual cap tècnic de programació de l’àrea de Cultura, com a nou cap de gestió cultural, un ascens que suposava un increment substancial de…

Porta Enrere és un mitjà que no rep publicitat institucional ni privada perquè podria influir en els nostres continguts. Per fer possible el periodisme d'investigació independent cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Has perdut la teva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *